سلام اول از همه چیز بسیار ممنون به خاطر مطالب بسیار خوب و جامعتون اگه ممکنه یه خورده در مورد شیرینی سنج یا همون ساکاریمتر راهنماییم کنید، شیرینی سنج هایی که توی بازار گیر میاد رنج های بین 10 تا 60 درصد رو دارن و نمیتونن مقدار دقیق رو اندازه بگیرن،ولی عددی که باید تیو جدول های شراب سنجی وارد کنیم توی بازه 0.8 تا 1.15 هست،این عددها رو چه جوری باید بخونم؟
سلام
اول از همه چیز بسیار ممنون به خاطر مطالب بسیار خوب و جامعتون
اگه ممکنه یه خورده در مورد شیرینی سنج یا همون ساکاریمتر راهنماییم کنید، شیرینی سنج هایی که توی بازار گیر میاد رنج های بین 10 تا 60 درصد رو دارن و نمیتونن مقدار دقیق رو اندازه بگیرن،ولی عددی که باید تیو جدول های شراب سنجی وارد کنیم توی بازه 0.8 تا 1.15 هست،این عددها رو چه جوری باید بخونم؟