نگارسرا


تخمیر -1

برچسب‌ها:

2 Responses to “تخمیر -1”

  1. # Anonymous ناشناس

    با سلام وخسته نباشید من برای گرفتن عرق خرما اقدام کرده ام درمرحله ی تخمیر در3 روز اول کاملا خوب به کارش ادامه میداد یک دفعه هوا سرد شد اوردمش پیش بخاری از روز 4 فعالیتش متوقف شد کمی مخمر اضافه کردم دوباره فعال شد الآن روز 9 کمی مزه سرکه گرفته یعنی خراب شده؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
     

  2. # Anonymous ناشناس

    با سلام

    آیا برای تهیه شراب عسل، اضافه کردن ماده مغذی مخمر اجباری است و در صورت اجبار از چه ماده جایگزین می توان استفاده کرد. با نشکر  

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

عنوان مطالب




XML

Powered by Blogger



© نگارسرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است