با سلام وخسته نباشید من برای گرفتن عرق خرما اقدام کرده ام درمرحله ی تخمیر در3 روز اول کاملا خوب به کارش ادامه میداد یک دفعه هوا سرد شد اوردمش پیش بخاری از روز 4 فعالیتش متوقف شد کمی مخمر اضافه کردم دوباره فعال شد الآن روز 9 کمی مزه سرکه گرفته یعنی خراب شده؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
با سلام وخسته نباشید من برای گرفتن عرق خرما اقدام کرده ام درمرحله ی تخمیر در3 روز اول کاملا خوب به کارش ادامه میداد یک دفعه هوا سرد شد اوردمش پیش بخاری از روز 4 فعالیتش متوقف شد کمی مخمر اضافه کردم دوباره فعال شد الآن روز 9 کمی مزه سرکه گرفته یعنی خراب شده؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
با سلام
آیا برای تهیه شراب عسل، اضافه کردن ماده مغذی مخمر اجباری است و در صورت اجبار از چه ماده جایگزین می توان استفاده کرد. با نشکر