نگارسرا


تخمیر -1

برچسب‌ها:

2 Responses to “تخمیر -1”

  1. # Anonymous ناشناس

    با سلام وخسته نباشید من برای گرفتن عرق خرما اقدام کرده ام درمرحله ی تخمیر در3 روز اول کاملا خوب به کارش ادامه میداد یک دفعه هوا سرد شد اوردمش پیش بخاری از روز 4 فعالیتش متوقف شد کمی مخمر اضافه کردم دوباره فعال شد الآن روز 9 کمی مزه سرکه گرفته یعنی خراب شده؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
     

  2. # Anonymous ناشناس

    با سلام

    آیا برای تهیه شراب عسل، اضافه کردن ماده مغذی مخمر اجباری است و در صورت اجبار از چه ماده جایگزین می توان استفاده کرد. با نشکر  

ارسال یک نظر

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

عنوان مطالب




XML

Powered by Blogger



© نگارسرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است