نگارسرا


قفل هوا -1




برچسب‌ها:

5 Responses to “قفل هوا -1”

  1. # Anonymous ناشناس

    با سلام خدمت سرور هر چي سروره
    1-اگر براي شراب خرما يا شرابهاي ديگر از قفل هوا استفاده نشود وهر 24 ساعت يك بار از طريق يك روزنه كه روي درب بشكه تهويه شده باشد گاز آن را خارج كنيم چه اشكالي دارد.و محلي كه بشود قفل هوا را خريداري كرد كجاست اين خيلي مهمه حتما معرفي كنيد.
    2-در تخمير اوليه اشكالي ندارد كه بشكه را در معرض نور مستقيم خورشيد قرار دهيم.
    3-اينكه ميگويند اگر انگور از همان مرحله اول له كنييم امكان دارد كپك بزند صحت دارد يا نه.
    4-براي شراب انگور در چه مرحله اي ميشود عسل را اضافه كرد.
    5- براي شراب انگور نميشود از شيره انگور استفاده كرد.
    نوكر شما محسن بچه با صفاي خرم آباد
    لطفا در اولين فرصت جواب بدهيد
    ليوتم سالار  

  2. # Blogger mehdi aria65

    مكان خريداري و مورد استفاده وسايل را شرح دهيد لطفا  

  3. # Anonymous ناشناس

    با عرض سلام

    لطفا توضیح بدید کار قفل هوا چیه ؟ و در کجا باید نصب بشه ؟ و قراره چکار کنه ؟ و چه اتفاقی قراره بیوفته ؟ تا چه زمان قفل هوا رو چکار کنیم ؟ مرسی

    ************************************  

  4. # Anonymous ناشناس

    با عرض سلام

    لطفا توضیح بدید کار قفل هوا چیه ؟ و در کجا باید نصب بشه ؟ و قراره چکار کنه ؟ و چه اتفاقی قراره بیوفته ؟ تا چه زمان قفل هوا رو چکار کنیم ؟ مرسی

    ************************************  

  5. # Anonymous مصطفی

    سلام استاد.
    استاد میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد.خیلی خیلی ممنون میشم اگر جواب بدید.چون میخوام شراب انار بندازم  

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

عنوان مطالب




XML

Powered by Blogger



© نگارسرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است